Secretarul de stat Gheorghe Cârciu a acordat premiile categoriei „Construim Prezentul” în cadrul Galei LSRS

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) a organizat pe 19 mai cea de a XIV-a ediție a Galei LSRS, printr-un proiect finanțat de Departamentul pentru Românii de Pretutindeni (DRP).
În cadrul Galei, secretarul de stat Gheorghe Cârciu a acordat premiile categoriei „Construim Prezentul”.
Felicităm toți participanții și îi așteptăm pe acești tineri în țară, cu proiecte valoroase!
Gheorghe Cârciu, secretar de stat DRP: „Studenții noștri, care se remarcă prin performanță și studiază în afara țării, sunt tineri ambasadori ai României și modele pentru generațiile care vin din urmă.
M-am bucurat să fiu alături de membrii Ligii Studenților Români din Străinătate, la gala pe care au organizat-o la Palatul Parlamentului, cu sprijinul Departamentului Pentru Românii de Pretutindeni.
Pe doi dintre câștigătorii pe care i-am cunoscut, Gabriel Alexandru Streinu și Constantin Alexandru Manda, i-am încurajat să-și urmeze visurile și să aibă tot timpul în minte titlul sugestiv al premiului obținut, ”Construim Prezentul”.
I-am asigurat pe toți că misiunea Guvernului României este să-i sprijine oriunde vor alege să continue în viață și i-am îndemnat să aibă grijă să fie mereu cu gândul la România. Și, bineînțeles, atunci când va veni timpul, îi așteptăm pe toți acasă”.
Sari la conținut