Rezultatele unei noi etape de evaluare a cererilor de finanțare transmise în cadrul Sesiunii de finanțare nerambursabilă 2024

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni anunță astăzi, 15 mai 2024, rezultatele unei noi etape de evaluare a cererilor de finanțare transmise în cadrul Sesiunii de finanțare nerambursabilă 2024.

Lista proiectelor aprobate/respinse/neeligibile este disponibilă aici: REZULTATE_15mai2024

* Contestațiile se transmit prin e-mail la adresa: contestatii.proiecte@dprp.gov.ro, prin poştă cu confirmare de primire sau se depun direct la registratura DRP, în termen de cel mult 3 zile lucrătoare de la data comunicării rezultatelor. Contestaţiile vor fi soluţionate de către comisia de contestaţii în termen de 5 zile lucrătoare de la data încheierii perioadei de depunere a acestora, prin admis sau respins. Rezultatul procesului de evaluare a contestațiilor va fi publicat pe pagina www.dprp.gov.ro și nu mai poate face obiectul unei alte contestații.

Menționăm că rezultatele evaluării proiectelor depuse vor fi publicate etapizat, pe măsură ce documentele vor fi procesate la nivelul DRP.

Vă invităm să urmăriți anunțurile publicate pe site-ul DRP din perioada următoare.

 

Sari la conținut