Ghidul de identitate vizuală al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni

Ghidul de identitate vizuală pe care Departamentul pentru Românii de Pretutindeni (DRP) îl aplică și solicită a fi aplicat de către toți partenerii în contracte și beneficiarii în contractele de finanțare nerambursabilă se va utiliza în perioada 2023 – 2026 și respectă atât normele Ghidului de identitate vizuală realizat de Guvernul României și aplicabil tuturor ministerelor și instituțiilor de resort, cât și normele aplicabile ale DRP.

Folosirea corectă a acestuia, unitară și coerentă, conduce la un impact pozitiv, atât pentru reprezentanții administrației publice, cât și a partenerilor și beneficiarilor instituției.

Normele prevăzute în prezentul Ghid de identitate vizuală conțin elemente în detaliu, a fi aplicabile și adaptate în materialele necesare, pentru comunicarea internă și externă a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

Compartimentul Relații Publice și Protocol din cadrul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni este direct responsabil pentru realizarea, implementarea, aprobarea materialelor și păstrarea direcțiilor pentru realizarea Ghidului de identitate vizuală.

 

Ghidul de identitate vizuală al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni

poate fi consultat aici.

 

Sari la conținut