Întâlnire cu comunitatea la viitorul sediu al taberelor culturale pentru românii de la Londra

În cea de a doua zi a vizitei de lucru în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, reprezentanții DRP au discutat cu cei interesați de extinderea sediului taberelor culturale de la Londra despre importanța dezvoltării de proiecte care să coaguleze comunitatea, au apreciat argumentele prezentate privind necesitatea acestora de a avea un sediu fizic, în care să-și împărtășească interesul pentru cultura și limba română, și efoturile depuse în implementarea acestui proiect finanțat de Departament.

Gheorghe Cârciu, secretar de stat al DRP: „Am fost într-un loc foarte important pentru comunitatea de români din capitala Angliei, acolo unde este dezvoltat proiectul ”Taberele culturale pentru românii din Londra”. Trebuie menționată munca depusă de pastorul Teofil Harii, cel ce se ocupă de extinderea acestui centru, care este finanțat de Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.
Așa încep multe lucruri mari – cu oameni uniți, care petrec timp de calitate împreună și vorbesc despre ce poate face fiecare pentru dezvoltarea comunității.”
Sari la conținut