Apel competitiv cu tema: „Sprijinirea comunității românești din Ucraina cu produse, bunuri și alimente de strictă necesitate”

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni derulează Programul Sprijinirea comunităților românești din Ucraina și lansează Apelul competitiv cu tema: „Sprijinirea comunității românești din Ucraina cu produse, bunuri și alimente de strictă necesitate”.

 

Puteți consulta aici Ordinul nr. 244 12.12.2023 – Apel competitiv Sprijinirea comunității românești din Ucraina cu produse, bunuri și alimente de strictă necesitate, Ghidul solicitantului de grant pentru Apelul competitiv, împreună cu toate Anexele necesare.

 

Ordinul nr. 244 12.12.2023 Apel competitiv Sprijinirea comunității românești din Ucraina cu produse, bunuri și alimente de strictă necesitate

Ghidul solicitantului de grant

Anexa 1 Cererea de finantare

Anexa 2 Declaratia de eligibilitate

Anexa 3 Declaratia privind apartenenta la identitatea culturală română

Anexa 4_Declaratie cu privire la prelucrarea şi transmiterea datelor cu caracter personal

Anexa 5_Formular de evaluare Grant

Anexa 6 Raportul de activitate

Anexa 7 Acordul de finantare nerambursabila

Anexa 8 Decont centralizator

Anexa 9 Documente justificative în funcţie de tipurile de cheltuieli eligibile

Anexa 10 Elemente de identitate vizuală

Termenul limită pentru depunerea proiectelor: 13 decembrie 2023.

 

Acest Ghid se adresează asociațiilor, fundațiilor, unităților de cult, organizațiilor neguvernamentale ale românilor din Ucraina și stabilește condițiile de acordare, utilizare și decontare a sprijinului financiar sub formă de grant, acordat de DRP.

Sari la conținut